Yeni İnternet Sitemizi Tanıyalım…

Değerli üyelerimiz,

Dünyada yaşanmakta olan iletişim alanındaki teknolojik ilerlemeler, hayatımızın her alanını etkilemekte ve toplum ile bireylerin iletişim yöntemlerini yeni bir kültürel şekle dönüştürmektedir. Söz konusu yeni dünyada zaman ve mekan kaygısı olmadan, internet aracılığı ile etkin ve hızlı iletişim gerçekleştirilebilmekte, sosyal bağlantılar güçlendirilmektedir. Bu kapsamda www.akdenet.org adresli internet sitemizin güncellenmesi ve yeni teknolojik altyapılar ile güçlendirilmesi planlamamız hayata geçmiştir. Sizlere yeni internet sitemizi tanıtmaktan büyük mutluluk duymaktayız.

Mobil Uyumlu Site Altyapısı:

Sitemize mobil cihazlardan giriş yapabilirsiniz. Sayfa başlıklarını ise en üst sağ köşede yer alan “Menu” çoklu seçenek kısmından tercih ederek görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede erişim kolaylığı sağlanmıştır.

Üyelik Sistemi:

Sitemizde iletişimin geliştirilmesi amacıyla profil besleme tabanlı üyelik sistemi işletilmektedir. Bu kapsamda üye olmanız ile birlikte sadece üyelere açık olan sayfa, yazı ve görsellere erişebilmeniz sağlanmaktadır.

Üye olmak için, ana sayfada yer alan “Üyelik Kaydı” sayfasından kayıt yapmanız ve merkezi onay verilmesi yeterli olacaktır. “Üye Girişi” sayfasından giriş yapabilir, kayıt olan diğer üyeleri “Üyeler” sayfasından görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca üyelerimize kendi istedikleri resimleri kullanarak profil ve kapak oluşturma imkanı da sağlanmaktadır. Üyeler, siteye giriş yaptıklarında hem mevcut kayıtlı üye profillerini görebilmekte hem de o esnada sitede bulunan diğer üyelerden de haberdar olabilmektedir.

Üyelerin bir diğer avantajı ise, sitede bulunan görsel, yazı ve haberlere yorum yapabilmelerini sağlayan bölüme erişim yetkilerinin de mevcut olmasıdır. Sadece yazı ile değil aynı zamanda paylaşmak istedikleri fotoğrafları da ekleyerek üyelerin site sayfalarının gelişimine katkı sunmaları sağlanmıştır.

Üyelik sistemimiz, site güvenlik prensipleri kapsamında “onay süreci” ile yönetilmektedir. Site üyelik kabulleri, site yönetimi tarafından kısa süre içerisinde yanıtlanmaktadır. Üyelerin parola oluşturma, parola hatırlama vb. işlemleri ise kendi yetkileri ile tanımlamaları ve değiştirmelerine de imkan sağlanmış olup, aktif bir platform inşa edilmeye çabalanmıştır.

Haberler :

Sitemizde üyelerimizden gelen tüm paylaşımlar haber niteliği kazandırılacak şekilde imla kontrolünden geçirilerek yayına hazır hale getirilebilmektedir. Bu kapsamda sizlerin paylaşımlarına açık olduğumuzu belirtmek isteriz.

Teftiş Anıları :

Hepimizin mesleki anlamda birçok anıları, yaşanmış hatıraları, hafızalarda yer bulmuş paylaşımları bulunmaktadır. Zengin bir hayat tecrübesi içeren müfettişlik mesleğinin, bu anıları kaleme alma ve gelecek kuşaklara taşıma misyonu da gözlerden kaçmayacaktır. Sitemizde teftiş anıları sayfasını açarak, anıların yaşatılması için sizlerin desteklerini beklemekteyiz. Bu kapsamda ilk dönemde katkılarını sunan değerli üstadlarımız İlker Çetin ve Yaşar Bozyürük’e çok teşekkür ederiz.

Üyelik Bilgilerinin Online Güncellenebilmesi :

Site üzerinden, üyelerimizin derneğimizde bulunan üyelik bilgilerini online güncelleme imkanı sağlanmış olup, bu sayede kısa süre içerisinde etkin iletişim tesis edilebilecektir.

Fotoğraflar :

Fotoğraflar sayfamız, site üyelerimizin yorum yapabileceği ve kendi arşivlerinde bulunan teftiş resimlerini paylaşabilecekleri özelliğe sahiptir. Bu sayede özellikle geçmiş tarihli teftiş fotoğraflarında yer alan değerli üstadlarımızın kimler olduğunu sizlerin katkıları ile açıklığa kavuşturabilecek ve albüm çalışmamızı hayata geçirebileceğiz.

Ayın Konuğu:

Bu sayfamız aracılığı ile her ay bir konuk yazarımıza yer verecek, deneyim ve birikimlerini bizlere paylaşmalarına aracılık edeceğiz.

Sitemizin gelişime açık olduğunu belirtir, yeni sitemizin tüm üyelerimize hayırlı olmasını dileriz.

Akdenet Yönetim Kurulu